ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

 
 
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΑΘΗΤΑΚΗΣ
Βουλκανιζατέρ Χανιά - Εμπόριο & Service Ελαστικών Χανιά Κρήτη


Το βουλκανιζατέρ μας “Ελαστικά Αθητάκης” το οποίο βρίσκεται στα Χανιά της Κρήτης, δραστηριοποιείται από το 1987 με το εμπόριο και το service ελαστικών, προσφέροντάς σας πάντα ελαστικά από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Έχοντας αναλάβει εδώ και αρκετά χρόνια η δεύτερη γενιά, το βουλκανιζατέρ μας, συνεχίζει να σας προσφέρει ποιοτικά προϊόντα και άμεση εξυπηρέτηση με κύριο στόχο την απόλυτη ικανοποίηση κάθε πελάτη.

Σε εμάς θα βρείτε ελαστικά bridgestone, toyo, yokohama και πολλών ακόμα εταιρειών για μοτοσυκλέτες, επιβατικά αυτοκίνητα, 4x4 - Suv, ελαφρά φορτηγά, φορτηγά, λεωφορεία καθώς και ζάντες για κάθε όχημα.
 

 


 

 
 
ΑΜΕΣΗ & ΣΩΣΤΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι στην διάθεσή σας προκειμένου να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο ελαστικό για το ιδιωτικό ή επαγγελματικό σας όχημα ώστε να νιώθετε απόλυτα ασφάλεια στην οδήγηση.

Η τοποθέτηση των ελαστικών και των ζαντών γίνεται με την χρήση μηχανημάτων, εξασφαλίζοντας σωστή και γρήγορη εξυπηρέτηση. Κύριο μέλημά μας, να σας συμβουλεύσουμε για την σωστή χρήση, συντήρηση, των ελαστικών με κύριο γνώμονα την ασφάλεια σας.

Παράλληλα στο βουλκανιζατέρ μας αναλαμβάνουμε το service των ελαστικών σας, προσφέροντάς σας άμεση και σωστή εξυπηρέτηση. Η πολυετής εμπειρία μας, σε συνδυασμό με τις καλύτερες ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρουμε, είναι το αποτέλεσμα της επιλογής των πελατών μας, που εδώ και χρόνια μας εμπιστεύονται.
 

 


 

Στο βουλκανιζατέρ μας, θα βρείτε τις πλέον ιδανικές λύσεις για τα ελαστικά και τις ζάντες
του οχήματος σας, σε ελκυστικές τιμές και με εγγυημένη ποιότητα.

 


 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ή περάστε από το βουλκανιζατέρ μας για οποιοδήποτε θέμα αντιμετωπίζετε
με τα ελαστικά του οχήματός σας.